Tratament pentru par vopsit SERIE EXPERT VITAMINO COLOR AOX, 200ml Mareste

Tratament par vopsit SERIE EXPERT VITAMINO COLOR AOX, 750ml

E225650012

Produs nou

Tratament profesional pentru par vopsit L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color A-OX, 750ml

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este in stoc

Prin cumpararea acestui produs se acorda pana la 16 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 16 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) intr-un cupon de 1,60 lei.


168,00 lei cu TVA

Livrare 7-14 zile

Fisa tehnica

UtilizareSALON SAU ACASA
IdealPAR VOPSIT
Hairstylist:Fibra este intens hrănită iar culoarea este protejată timp îndelungat, fără a încărca părul

Informatii

Tratament Vitamino Color A-OX cu 50ml mai mult FORMULA: COCKTAIL ANTI-OXIDANT SI PROTECTIV FILTRU UV: protejeaza impotriva agresiunilor UV Neohespiridina: ingredient cunoscut pentru proprietatile anti-oxidante Tocopherol, Panthenol: efect protector REZULTAT: fixarea culorii; dubla mentinere a culorii; protectie si stralucire de durata 95% dintre femei* confirma: culoarea parului lor este protejata timp indelungat contra agresiunilor. *Test realizat pe 160 de femei cu parul vopsit 100% dintre stilisti s-au convins de performantele samponului Vitamino Color A-OX. Tehnologie : Filtru UV, tocopherol, panthenol si neohespirida Textura: matasoasa si cremoasa. Fibra este intens hranita iar culoarea este protejata timp indelungat, fara a incarca parul. Părul este ușor de descurcat, instant mai moale, protejând vibranța reflexelor și strălucirea culorii.

FORMULA: COCKTAIL ANTI-OXIDANT SI PROTECTIV FILTRU UV: protejeaza impotriva agresiunilor UV Neohespiridină: ingredient cunoscut pentru proprietatile anti-oxidante Tocopherol, Panthenol: efect protector. Tratament Vitamino Color A-OX cu 50ml mai mult Tehnologie : Filtru UV, tocopherol, panthenol și neohespiridă Textura: matasoasa si cremoasa. Fibra este intens hranită iar culoarea este protejata timp indelungat, fara a incarca parul. Parul este usor de descurcat, instant mai moale, protejand vibranta reflexelor si stralucirea culorii.

Aplicati pe parul samponat in prealabil si zvantat cu prosopul. Lasati sa actioneze 3-5 minute. Clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat.

30 alte produse in aceeasi categorie: